Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Bij voorschool De Kap kunnen kinderen van 2,5 tot 4 jaar zich bij ons op een speelse manier ontwikkelen. Samen met leeftijdgenootjes bieden wij een plek waar peuters samen groeien, leren en spelen! Elk dagdeel heeft een vast structuur en is ingedeeld rondom de vaste onderdelen zoals bijvoorbeeld de kringmomenten, spelen, knutselen, fruit eten en activiteiten. Wij willen graag dat de peuters een leuke tijd hebben en daarom staat spelenderwijs leren en ontdekken centraal.

 

We beschikken over een mooie groepsruimte waar we gedurende de week één groep hebben van maximaal 16 peuters tussen de 2 en 4 jaar. De kinderen worden begeleid door twee pedagogisch medewerkers, aangevuld met een vaste vrijwilligster of stagiaire. De groepsruimte is ingedeeld in verschillende hoeken. Zo hebben wij een leeshoek, een bouwhoek, een huishoek, een themahoek en een atelier/knutselhoek.

 

VVE-programma
 

Op de voorschool werken wij met de VVE-programma Uk en Puk.  Hierbij horen verschillende thema’s waaruit wij kunnen kiezen. Ook gaan wij vaak met het thema van school mee om zo een doorlopende lijn te zijn met de basisschool. Om dit zo goed mogelijk uit te voeren is er regelmatig overleg met de leraren. Bij elk thema wordt het lokaal zo ingericht dat het passend is het bij het thema.

 

Praktische informatie
 

Voordat uw peuter geplaatst wordt op de voorschool plannen de pedagogisch medewerkers een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er uitleg gegeven over de voorschool. U bent natuurlijk altijd vrij om langs te komen met uw kind om eens te komen kijken!

Onze openingstijden zijn als volgt:
Dinsdag: 8.20 – 14.20 uur
Woensdag: 8.20 – 12.20 uur
Donderdag: 8.20 – 14.20 uur
Wij zijn gesloten tijdens vakanties en officiële feestdagen.

 

Contactgegevens voorscholen Kinderopvang Kinderwerk


E-mail: info@kinderwerk.nu
Telefoonnummer: 0591 – 745 300
Voor nog meer info, bezoek onze website: www.kinderwerk.nu